Ο Λίνεκερ κατάπιε την γλώσσα του με τους Γερμανούς!

Ο Λίνεκερ κατάπιε την γλώσσα του με τους Γερμανούς!

Η θρυλική ατάκα του Γκάρι Λίνεκερ για τους Γερμανούς που κερδίζουν πάντα στο τέλος μπορεί πλέον να αποσυρθεί και επίσημα.

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μπαίνει η ιστορική ρήση του Γκάρι Λίνεκερ, αφού ο ίδιος την αναίρεσε μετά το τέλος του αγώνα της Γερμανίας με την Νότιο Κορέα: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι. 22 άτομα κυνηγούν μία μπάλα για 22 λεπτά και στο τέλος οι Γερμανοί δεν κερδίζουν πλέον πάντα. Η προηγούμενη εκδοχή ανήκει πια στην ιστορία», ήταν το τιτίβισμα του παλαίμαχου Άγγλου στράικερ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE