Σε αυτό το Μουντιάλ έγινε και ΑΥΤΟ! Η πιο γρήγορη κίτρινη κάρτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αυτό το Μουντιάλ έγινε και ΑΥΤΟ! Η πιο γρήγορη κίτρινη κάρτα (ΒΙΝΤΕΟ)

O 24χρονος ακραίος μέσος της Μοντερέι και της Εθνικής Μεξικού, Χεσούς Γκαγιάρδο, πέρασε στην Ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Χεσούς Γκαγιάρδο αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο της σημερινής αναμέτρησης με την Σουηδία και κατέχει πλέον το… ρεκόρ της γρηγορότερης κίτρινης κάρτας που «βγήκε» σε Μουντιάλ από το 1930 μέχρι τη διοργάνωση της Ρωσίας!

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE