ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ: Στην τουαλέτα με το… αυτοκίνητο

ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ: Στην τουαλέτα με το… αυτοκίνητο

Όχι, δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο αλλά για μια πραγματικότητα με την οποία τέθηκαν αντιμέτωποι οι υπάλληλοι του Υπουργείου Υγείας.

Με λίγα λόγια, από το μεσημέρι της Τρίτης (26/6) σταμάτησε η παροχή νερού στο οκταώροφο κτήριο του Υπουργείου και δεν υπήρχε νερό ούτε για τις τουαλέτες.

Σύμφωνα με τον Βάσο Βασιλείου («Ο Φιλελεύθερος»), ο αρμόδιος λειτουργός ενημερώθηκε στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης και το πρόβλημα επιδεινώθηκε την Τετάρτη (27/6).

Έτσι, οι υπάλληλοι είτε θα μπαινόβγαιναν στις τουαλέτες της περιοχής (καφετέριες, εστιατόρια κλπ) είτε θα πήγαιναν σπίτι με το αυτοκίνητο.

Πάντως, όπως αναφέρεται, ανάλογο πρόβλημα προέκυψε και στο παρελθόν, ενώ επιλύθηκε γύρω στις 13:00 της Τετάρτης.

Γενικώς, το κτήριο (Γιώρκειο) αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι στην καθημερινότητά τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη επίσημη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στις 9:30 στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ χωρίς την παρουσία του ΟΗΕ, ο Τουφάν Ερχιουρμάν, προχώρησε στη σύγκληση σύσκεψης του συμβουλίου πολιτικών κομμάτων των κατεχομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE