ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: «Αν δεν εγκριθούν οι εγγυήσεις για ΣΚΤ θα τεθεί υπό εκκαθάριση»

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: «Αν δεν εγκριθούν οι εγγυήσεις για ΣΚΤ θα τεθεί υπό εκκαθάριση»

Προκάλεσε απορίες και πηγαδάκια η παραδοχή αξιωματούχου της Κεντρικής Τράπεζας στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Συγκεκριμένα, ο Γιάγκος Δημητρίου, μετά από ερώτηση του βουλευτή Μιχάλη Γιωργάλλα είπε αυτό που εμμέσως κατέστη σαφές τις προηγούμενες μέρες.

Δήλωσε ότι θα είναι καταστροφικές οι συνέπειες ναυάγησης της συμφωνίας Ελληνικής και Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Σημείωσε δε πως «αν δεν εγκριθούν οι κρατικές εγγυήσεις, ο Συνεργατισμός θα τεθεί υπό εκκαθάριση και δεν θα υπάρχουν εγγυημένες καταθέσεις».

Αυτό προκάλεσε έντονη δυσφορία στην αίθουσα «Κερύνεια» του κοινοβουλίου με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου να απαντά «τώρα μας βάζετε κι εσείς το πιστόλι στον κρόταφο».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE