Την 'έκοψαν' με e-mail άρον άρον - Δεν θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές η Ευριπίδου

Την 'έκοψαν' με e-mail άρον άρον - Δεν θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές η Ευριπίδου

'Της έκλεισαν τον διακόπτη' νωρίτερα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου. Δεν θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές η παρουσιάστρια. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μετρούσε τις μέρες αντίστροφα για να αποχαιρετήσει οριστικά τους τηλεθεατές της εκπομπής "Όλα Για Σένα" και το κανάλι του Αρχαγγέλου. 

Ωστόσο τελευταία στιγμή και μέσω email ανακοινώθηκε η αλλαγή του προγράμματος του TvOne, με αποτέλεσμα η εκπομπη "Όλα Για Σένα" να κλείνει νωρίτερα από την Παρασκευή, 30 Ιουνίου. 


Στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου δεν θα δοθεί η ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της εκπομπής της. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE