ΛΑΡΝΑΚΑ: Η κατάσταση του 3χρονου αγγελουδιού που τραυματίστηκε στο θανατηφόρο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η κατάσταση του 3χρονου αγγελουδιού που τραυματίστηκε στο θανατηφόρο

Ευχάριστα είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του 3χρονου αγγελουδιού που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο θανατηφόρο τροχαίο της Δευτέρας (25/06) με θύμα την 5χρονη αδερφή του Μαρία Χριστίνα Δημητρίου.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση το αγοράκι είναι σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο, όπως φαίνεται, είναι εκτός κινδύνου.

«Οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάστασή του» ανέφερε αρμόδια πηγή στο ThemaOnline.

Να σημειωθεί ότι το αγοράκι είχε υποστεί κάταγμα στον κόκκυγα από την ανατροπή του διπλοκάμπινου οχήματος που οδηγούσε ο πατέρας του στον δρόμο Αμμοχώστου – Λάρνακας. Στο δυστύχημα έχασε τη ζωή της η 5χρονη αδερφή του, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η μητέρα του (είναι εκτός κινδύνου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.