Οι δύο τυχεροί «φυγάδες» που θα ταξιδέψουν Λιθουανία για το ευρωπαϊκό παιχνίδι

Οι δύο τυχεροί «φυγάδες» που θα ταξιδέψουν Λιθουανία για το ευρωπαϊκό παιχνίδι

Επίσημη ενημέρωση από τον Απόλλωνα αναφέρει:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι, μετά από κλήρωση που έγινε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ποδοσφαιρικής εταιρείας, οι Πολύβιος Σ. και Γιώργος Ν. είναι οι δύο φίλοι της ομάδας μας που κέρδισαν από ένα αεροπορικό εισιτήριο και εισιτήριο του αγώνα για τον εκτός έδρας αγώνα του 1ου γύρου του UEFA EUROPA LEAGUE με την FC Stumbras στην Λιθουανία στις 12 Ιουλίου.

Στην κλήρωση συμμετείχαν οι πρώτοι 200 φίλοι της ομάδας μας οι οποίοι εξασφάλισαν την κάρτα διαρκείας τους μέσω της επίσημης υπηρεσίας Online Tickets και Apollon Official Ticketing App.

Το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρίας θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τους νικητές για τις σχετικές λεπτομέρειες».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE