Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις απειλές εναντίον του Ν. Κοτζιά

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις απειλές εναντίον του Ν. Κοτζιά

Άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, χωρίς να χρειαστεί να υποβληθεί έγκληση, πραγματοποιήθηκε μετά τις καταγγελίες του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του.


Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης του, στον σταθμό 24/7, ο κ. Κοτζιάς υποστήριξε ότι έχει λάβει «800 επιστολές με απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου. Έχω πάρει κούτες με αίματα και με χώματα ποτισμένα με αίμα, σφαίρες. Πού είναι ο εισαγγελέας; Μιλάμε για βαριά κακουργήματα στα οποία δεν βλέπω κανείς να αντιδρά. Βρήκα τα τηλέφωνα, τις διευθύνσεις και τα ονόματα ανθρώπων που με απειλούν τηλεφωνικά. Οι αρχές κάνουν απλώς συστάσεις. Όλο αυτό θυμίζει την περίοδο `63-`65. Έχουμε εκτροπή σε ρητορική μίσους. Έχετε δει κανέναν εισαγγελέα να ενοχλείται;», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις, η Εισαγγελία του Ανώτατου Δικαστηρίου διαβίβασε τα σχετικά δημοσιεύματα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, διατάσσοντας τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις εκτός από αυτή της απειλής για την οποία απαιτείται έγκληση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.