ΛΕΜΕΣΟΣ: Το ραντάρ τον ‘τσάκωσε’ με 211 χιλιόμετρα – Στις Κεντρικές ο 31χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το ραντάρ τον ‘τσάκωσε’ με 211 χιλιόμετρα – Στις Κεντρικές ο 31χρονος

Στο κελί της φυλακής θα παραμείνει για τις επόμενες είκοσι ημέρες 31χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα.

Η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που εκδόθηκε την Πέμτη (28/06) εναντίον του 31χρονου, πέραν της ποινής φυλάκισης για περίοδο είκοσι ημερών, περιλαμβάνει επίσης στέρηση άδειας οδηγού για σαράντα ημέρες, που θα αρχίζει μετά την αποφυλάκισή του.

Ο 31χρονος είχε εντοπιστεί να οδηγεί με ταχύτητα 211 ΧΑΩ αντί 80 ΧΑΩ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Είναι συνεχής η επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης και η συνεργασία των δύο κυβερνήσεων είναι παραγωγική και θεσμικά άρτια δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE