Η πρώην του Δώρου Παναγίδη στο Σιγμα - Μάθετε πού θα την παρακολουθούμε

Η πρώην του Δώρου Παναγίδη στο Σιγμα - Μάθετε πού θα την παρακολουθούμε

Η πρώην του Δώρου Παναγίδη στο ΣΙΓΜΑ θα αναλάβει ένα ρόλο που αναπόφευκτα θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού. 

Φήμες θέλουν την Νάταλη Κάτερ να έχει δώσει τα χέρια με το κανάλι του Παρισσινού, αφού θα συμμετέχει στο νέο reality Σιγμα "Σκάσε και Κολύμπα". 

Η χοροδιδάσκαλος συμφώνησε να συμμετάσχει στην συμπαραγωγή του Σιγμα με τον Σκαϊ Ελλάδος, όπου Έλλαδίτες και Ελληνοκύπριοι θα διαγωνίζονται σε θαλάσσια sport.

Η Νάταλη Κάτερ, όπως και η Ελένη Ευριπίδου είναι τα δύο ονόματα Κυπρίων γυναικών που φαίνεται ότι θα βλέπουμε να αγωνίζονται στο νέο καλοκαιρινό reality του Σιγμα. 

Η personal trainer Ελένη Ευριπίδου  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.