ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θέλουν τον «Πόμπα» υπόδικο στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την δίκη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θέλουν τον «Πόμπα» υπόδικο στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την δίκη

Η Κατηγορούσα Αρχή υπέβαλε αίτημα, όπως ο Λάμπρος Δημητρίου («Πόμπας») παραμείνει υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, μέχρι την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής (29/6), ο «Πόμπας» παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστηρίου, για ανανέωση της προσωποκράτησής του, όπου η Κατηγορούσα Αρχή υπέβαλε αίτημα για να παραμείνει υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές ο 37χρονος, μέχρι την έναρξη της δίκης στις 18/7/2018.

Η πλευρά του 37χρονου υπόπτου, έφερε ένσταση στο αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του «Πόμπα» αιτήθηκε όπως την Δευτέρα (2/7) αγορεύσει για την ένσταση που φέρει η πλευρά του υπόπτου, στο αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής.

Θυμίζουμε ότι ο 37χρονος συνελήφθη σε ξενοδοχείο στην Γερμασόγεια, γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Δευτέρας (25/6), όταν μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, τον εντόπισαν και του φόρεσαν χειροπέδες, στη βάση Δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιο του, εντοπίστηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, που είχε κλαπεί στις 24 Μαΐου, από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό δρόμο, στην επαρχία Λεμεσού. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής αεροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και παράνομης κατοχής περιουσίας, αδικήματα που σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία διαπράχθηκαν στις 28 Ιουνίου, 2017, στη Λεμεσό.

Ι.Μ.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top