ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Γεύμα αρχηγών» για τη διαδικασία στη Βουλή - Δυσφορία Αβέρωφ για διάλειμμα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Γεύμα αρχηγών» για τη διαδικασία στη Βουλή - Δυσφορία Αβέρωφ για διάλειμμα

Διάλειμμα εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Καλώντας τους αρχηγούς για συζήτηση επί της διαδικασίας, ο κ. Συλλούρης είπε ότι θα διακοπούν οι εργασίες για 45 λεπτά.

Συγκεκριμένα, η Ολομέλεια διακόπτει τις εργασίες της από τις 13:00 μέχρι τις 14:15.

Ο κ. Συλλούρης κάλεσε τους αρχηγούς στο γραφείο του για θέματα διαδικασιών.

Προς αντίδραση του Αβέρωφ Νεοφύτου που θεώρησε ότι το διαλειμμα θα ήταν «διάλειμμα» και όχι σύσκεψη, του απάντησε ότι «σας αφορά».

Πάντως, όπως σημειώθηκε από όλους τους τοποθετήσαντες, ο καθείς έχει ευθύνη για τα λεγόμενά του σ’ ότι αφορά στον Συνεργατισμό.

Εξάλλου, όπως εξήγησε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, η συζήτηση θα είναι αυστηρά πολιτική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.

BEST OF TOTHEMAONLINE