Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις επίσημα μέλος του διεθνούς δικτύου SDSN (UN Sustainable Development Solutions Network).

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις επίσημα μέλος του διεθνούς δικτύου SDSN (UN Sustainable Development Solutions Network).

lass="western" align="justify">Το Γραφείο Ερευνητικών Προγραμμάτων ανακοινώνει ότι το Πανεπιστήμιο Νεάπολις είναι και επίσημα μέλος του διεθνούς δικτύου SDSN (UN Sustainable Development Solutions Network) το οποίο λειτουργεί από το 2012 υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. Το SDSN κινητοποιεί την παγκόσμια επιστημονική και τεχνολογική τεχνογνωσία για την προώθηση πρακτικών λύσεων για την αειφόρο ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής των Αειφόρο Ανάπτυξη Στόχων (SDGs) και της συμφωνίας για το κλίμα του Παρισιού.

lass="western" align="justify">Στόχος είναι να επιταχυνθεί η κοινή μάθηση και την προώθηση ολοκληρωμένων προσεγγίσεων που εξετάζουν τα διασυνδεδεμένα οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Το SDSN συνεργάζεται στενά με τις υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών, πολυμερείς χρηματοδοτικούς οργανισμούς, του ιδιωτικού τομέα και της κοινωνίας των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.