Tα ποτά - σύμμαχός στο αδυνάτισμα

Tα ποτά - σύμμαχός στο αδυνάτισμα

Κάθε φορά που θέλεις να πιεις ένα κοκτέιλ, βλέπεις να έρχονται κατά πάνω σου χιλιάδες άχρηστες θερμίδες και τον γυμναστή σου να σου λέει ότι καλύτερα να φας πιτόγυρα παρά να καταναλώσεις αλκοόλ!

Καλοκαίρι, βραδινές έξοδοι, αγαπημένοι φίλοι και ένα ωραίο δροσιστικό ποτό, πάνε πακέτο. Όμως όπως ξέρεις και εσύ και εγώ, η κατανάλωση αλκοόλ – πάντα με μέτρο – δεν είναι σύμμαχος μας στη διατήρηση της γράμμωσης, των κιλών και της γραμμής μας. Τόσος κόπος όλο το χειμώνα, τώρα να πάει στράφι δε λέει!

Η έρευνα
Σύμφωνα με την Αμερικάνικη Χημική Εταιρία, η τεκίλα μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, ενώ παράλληλα έχει πολύ λίγες θερμίδες σε σχέση με πολλά άλλα ποτά. Επίσης, ύστερα από έρευνα που έγινε σε ποντίκια, διαπιστώθηκε πως η τεκίλα μπορεί να βοηθήσει και στην απώλεια βάρους. Το τζιν από την άλλη μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό και να βοηθήσει το σώμα σου να κάψει περισσότερες θερμίδες. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες του Πανεπιστημίου της Sigulda στη Λετονία, το συγκεκριμένο ποτό μπορεί να αυξήσει τη διαδικασία του μεταβολισμού κατά 17% για μέχρι και μία ώρα μετά την κατανάλωσή του.

Από Κeepup.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE