ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ-ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Χειροπέδες σε γνωστό στις αρχές πρόσωπο

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ-ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Χειροπέδες σε γνωστό στις αρχές πρόσωπο

Γνωστό πρόσωπο στις αρχές συνελήφθη την Παρασκευή (29/6) σχετικά με εμπρησμό αυτοκινήτου στην Κοκκινοτριμιθιά.

Όπως είχε μεταδώσει το ThemaOnline γύρω στις 00:30 λήφθηκε πληροφορία για πυρκαγιά και αμέσως έσπευσε στη σκηνή Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Δύο πυροσβεστικά οχήματα κατέσβησαν την πυρκαγιά στις 00:49, ενώ το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αξία του ανέρχεται στις 3.000 περίπου ευρώ και πρόκειται για Citroen τύπου Van.

Από τις πρώτες εξετάσεις είχε διαφανεί ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα.

Ως εκ τούτου, ο ύποπτος, που συνελήφθη στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE