Όλο και πιο κοντά στο DEAL με Μαρτίνες

Όλο και πιο κοντά στο DEAL με Μαρτίνες

Προχωρημένες είναι οι επαφές του Άρη με τον Ολυμπιακό για τον Νίκολα Μαρτίνες με τις δύο πλευρές να πλησιάζουν στο deal.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε ως δανεικός την περασμένη σεζόν στον Απόλλωνα Λεμεσού, δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και αναζητείται ομάδα για να δοθεί δανεικός.

Εδώ και καιρό ο Άρης… γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του και μάλιστα φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του. Σύμφωνα με τη «Sportime» οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει με τους Πειραιώτες στο οικονομικό σκέλος, καταβάλλοντας τις 220.000 ευρώ από τις 320.000 που προβλέπονται στο συμβόλαιο του παίκτη. 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE