Δίνουν… προβάδισμα στην Ομόνοια για Μαρτίνεθ

Δίνουν… προβάδισμα στην Ομόνοια για Μαρτίνεθ

Παίζει έντονα το όνομα του Άνχελ Μαρτίνεθ για την Ομόνοια…

Νέα δημοσιεύματα στην Ισπανία και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας «heraldo.es» εμπλέκουν ξανά τους «πράσινους» όσον αφορά τον Ισπανό ακραίο μπακ της  Ρεάλ Σαραγόσα.

Στο Ισπανικό ρεπορτάζ για τον ποδοσφαιριστή γράφεται ότι πέραν του Αστέρα Τρίπολης, στην «εξίσωση» για την απόκτηση του αμυντικού έχει μπει για τα καλά και η Ομόνοια.

Στο ίδιο δημοσίευμα πάντως τονίζεται ότι ο παίκτης προσεγγίστηκε και από τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Χουάν Κάρλος Ολίβα και επίσης ότι ο σύλλογος της Λευκωσίας έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Μαρτίνεθ, ελέω του ότι ο ποδοσφαιριστής γνωρίζεται με τον Άνχελ Γκόμεθ από την Εσπανιόλ.

Ο 27χρονος Ισπανός μπακ μπορεί να έχει συμβόλαιο με την Σαραγόσα, ωστόσο είναι εκτός πλάνων από την ομάδα του και ψάχνει την επόμενη του ποδοσφαιρική του στέγη.

Πάντως οι επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το όλο σκηνικό, και το που θα συνεχίσει να παίζει μπάλα ο Άνχελ Μαρτίνεθ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.