ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με τον Ηλία Ψινάκη συναντήθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με τον Ηλία Ψινάκη συναντήθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για «τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών σε θέματα πολιτισμού και ανάπτυξης» επισκέφθηκε τη Λευκωσία ο Δήμαρχος του Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μάλιστα, χαρακτηρίζει τον Υπουργό Εσωτερικών, Κωνσταντίνο Πετρίδη ένα νέο, «εξαιρετικά έξυπνο και μορφωμένο άνθρωπο».

Επισυνάπτοντας και φωτογραφία, ο κ. Ψινάκης γράφει ότι προγραμμάτισαν τα βήματα συνεργασίας «των αρχαίων πόλεων της Κύπρου και της Ελλάδας».

Ευχαριστεί «την πολύτιμη ενημέρωση, στήριξη και βοήθεια» του κ. Πετρίδη, ενώ καταλήγει σημειώνοντας ότι «η παγκόσμια διπλωματία θα καθορίζει το μέλλον των κρατών παγκοσμίως».

Μ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE