ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Γυναίκα παρασύρθηκε από όχημα – Μίλησε με αστυνομικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Γυναίκα παρασύρθηκε από όχημα – Μίλησε με αστυνομικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:40 το μεσημέρι του Σαββάτου (30/6) στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διερχόμενο όχημα παρέσυρε πεζή γυναίκα σε κεντρική λεωφόρο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η πεζή γυναίκα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο.

Το τροχαίο εντόπισε περίπολο της Αστυνομίας, ενώ μέλος της δύναμης συνομίλησε με την αλλοδαπή, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, γυναίκα.

Ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, η κατάσταση της υγείας της βρίσκεται εκτός κινδύνου, ωστόσο δεν έχει ακόμα διασαφηνιστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού της.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE