«Πένθος» από τα Μ.Μ.Ε της Αργεντινής… – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Πένθος» από τα Μ.Μ.Ε της Αργεντινής… – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Αργεντινή όλοι μιλούν για το τέλος μίας εποχής, ωστόσο παραδέχονται την ανωτερότητα της Γαλλίας, που άφησε εκτός Μουντιάλ την ομάδα του Λιονέλ Μέσι.

«Από το όνειρο στον εφιάλτη», γράφει η Olé, που προσθέτει: «Η Αργεντινή αποκλείστηκε από το Μουντιάλ. Σε μία ματσάρα, το 2-1 έγινε 2-4 μέσα σε 11 λεπτά. Ο Μέσι τα… έσπασε και χάλασε το παραμύθι του Λιονέλ Μέσι».

Η Clarin είναι πιο καυστική και αναφέρει πως: «Η Γαλλία ήταν ανώτερη από την Αργεντινή, που αποκλείστηκε, αφήνοντας μία άσχημη εικόνα».

Την ίδια ώρα το TYC Sport με λακωνικό τρόπο αναφέρει:

«Τέλος στο όνειρο».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE