Οι ενδεκάδες στο Ουρουγουάη-Πορτογαλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι ενδεκάδες στο Ουρουγουάη-Πορτογαλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις παρατάσσουν τις ομάδες τους ο Όσκαρ Ταμπάρες και ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση Ουρουγουάη-Πορτογαλία.

Με σχηματισμό 4-4-2 και τον Λασάλτ στην ενδεκάδα θα εμφανιστεί η Ουρουγουάη, ενώ οι Πορτογάλοι έχουν διαθέσιμο τελικά τον αμυντικό χαφ Γουίλιαμ Καρβάλιο, ο οποίος δινόταν αμφίβολος, ενώ ο Φερνάντο Σάντος προτίμησε τον Ρικάρντο Περέιρα ως δεξιό μπακ και τον Μπερνάρντο Σίλβα αντί του Κουαρέσμα στο ένα άκρο της μεσαίας γραμμής.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουρουγουάη (Ταμπάρες): Μουσλέρα – Μ. Κάσερες, Γοδίν, Χιμένες, Λασάλτ – Νάντες, Τορέιρα, Βεσίνο, Μπετανκούρ – Λ. Σουάρες, Καβάνι.

Πορτογαλία (Σάντος): Ρουί Πατρίσιο – Ρικάρντο Περέιρα, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο – Μπερνάρντο Σίλβα, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα, Ζοάο Μάριο – Κρ. Ρονάλντο, Γκέντες.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE