ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλειστό μέρος του αυτοκινητοδρόμου λόγω πολύ σοβαρού τροχαίου

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Κλειστό μέρος του αυτοκινητοδρόμου λόγω πολύ σοβαρού τροχαίου

Προσωρινά κλειστό και στις δύο κατευθύνσεις είναι το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, μεταξύ των δύο εξόδων προς Μονή και Παρεκκλησιά, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο γύρω στις 4.40 το πρωί της Κυριακής 1η Ιουλίου, 2018.

Η τροχαία κυκλοφορία στις δύο κατευθύνσεις διοχετεύεται από τις εξόδους Μονής και Παρεκκλησιάς.

Καλούνται οι οδηγοί που διέρχονται απο το σημείο να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης και στην ευρύτερη περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE