ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Τι ανέφερε η 40χρονη οδηγός στην Αστυνομία- Δεν γνώριζε για την τραγική εξέλιξη

ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Τι ανέφερε η 40χρονη οδηγός στην Αστυνομία- Δεν γνώριζε για την τραγική εξέλιξη

Τραγική κατάληξη είχε η επιστροφή στην Κύπρο για δυο 11χρονες, οι οποίες έχασαν τη ζωή τους όταν το όχημα της 40χρονης μητέρας, μιας εξ αυτών, ανατράπηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, ενώ δυο αγοράκια 14 και 15 χρόνων γλίτωσαν με μικροτραυματισμούς.

 Σύμφωνα με πληροφορίες η 40χρονη Βαρβάρα Πουρσανίδου, λίγη ώρα μετά το δυστύχημα ανέφερε στους Αστυνομικούς πως αισθανόταν κουρασμένη, γεγονός που σχολίασε και ο Βοηθός Διευθυντής της ΑΔΕ Λεμεσού Φίλιππός Παπαηλία, τονίζοντας ότι όταν νιώθουμε κόπωση δεν πρέπει να οδηγούμε, αφού η κούραση φέρνει δυστυχώς κι άλλες συνέπειες όπως η υπνηλία.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η 40χρονη μητέρη δεν είχε ενημερωθεί για την τραγική εξέλιξη του τροχαίου και ότι η 11χρονη κορούλα της, την οποία μαζί με άλλα τρία παιδιά θα μετέφερε στην Πάφο, δεν βρισκόταν στη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE