Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Πόλη Χρυσοχούς

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Πόλη Χρυσοχούς

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε την Κυριακή (1/7) σε διαμέρισμα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Συγκεκριμένα, γείτονες της αλλοδαπής γυναίκας, ειδοποίησαν τις αρχές λόγω έντονης δυσοσμίας που έβγαινε από το διαμέρισμα.

Το πτώμα εντοπίστηκε σε κατάσταση τυμπανισμού, ενώ αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδεχομένως τα αίτια θανάτου της γυναίκας να είναι παθολογικά, ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της θανούσης που θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα διέμενε μόνη στο διαμέρισμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE