ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση αυτοκτονίας στο Αφγανιστάν με τουλάχιστον 12 νεκρούς

Επίθεση αυτοκτονίας στο Αφγανιστάν με τουλάχιστον 12 νεκρούς

Εκρηξη σημειώθηκε την Κυριακή (1/7) στο κέντρο της πόλης Τζαλαλαμπάντ, στο ανατολικό Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 12 άνθρωποι. Η έκρηξη σημειώθηκε σε υπαίθρια αγορά της πόλης και οφείλεται, κατά πάσα πιθανότητα, σε επίθεση αυτοκτονίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του προέδρου Ασχράφ Γάνι στην πόλη και προκάλεσε καταστροφές σε καταστήματα και κτίρια γύρω από την πλατεία Μουχαμπεράτ της πόλης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη Αταουλάχ Κογιάνι.

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο απολογισμός των θυμάτων πιθανόν να αυξηθεί, καθώς το μεγαλύτερο τμήμα της πόλης ήταν αποκλεισμένο λόγω της επίσκεψης του προέδρου, ο οποίος τη στιγμή της έκρηξης δεν βρισκόταν στην περιοχή. Καμία οργάνωση δεν ανέλαβε αμέσως την ευθύνη για την έκρηξη, η οποία είναι η τελευταία σε μια σειρά επιθέσεων στην Τζαλαλαμπάντ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Νανγκαχάρ, όπου μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν ισχυρή παρουσία τα τελευταία χρόνια.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top