Εξηγήσεις Πούτιν για ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

Εξηγήσεις Πούτιν για ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Μπόλτον δήλωσε ότι συζήτησε σχετικά με την ανησυχία για ρωσική παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνησή του δεν είχε καμία ανάμειξη στην εκλογική διαδικασία του 2016.

«Το ζήτημα ανάμειξης στις εκλογές ήταν σαφώς κάτι το οποίο συζητήσαμε», είπε ο Μπόλτον στην εκπομπή του CBS «Face the Nation», ο οποίος πρόσθεσε ότι με τον Πούτιν συζήτησε όχι μόνο για τις προεδρικές του 2016,  αλλά και για τις ρωσικές ενέργειες αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές στο Κογκρέσο καθώς και για την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία.

«Ο πρόεδρος Πούτιν ήταν αρκετά σαφής και η απάντησή μου ήταν ότι θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε για την Ουκρανία. Δεν είναι αυτή η θέση των ΗΠΑ», ανέφερε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE