«Συναγερμός» στην επόμενη αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ! Αρνητική ΕΞΕΛΙΞΗ

«Συναγερμός» στην επόμενη αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ! Αρνητική ΕΞΕΛΙΞΗ

Με σημαντικά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί η Σούντουβα στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Λιθουανοί μέσα από την επίσημη τους σελίδα στο Facebook, ενημέρωσαν για τα προβλήματα τραυματισμών που προκύπτουν ένα δεκά ημέρο πριν την «μάχη» με τους πρωταθλητές Κύπρου.

 

Το… μεγαλύτερο ΣΟΚ για την Σούντουβα είναι με τον Alassane N’Diaye ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό, ενώ προβλήματα έχουν και οι Bruno Dybalas και Vitaly Gajduchik, τους οποίους η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Για τον ΑΠΟΕΛ τα νέα που έρχονται από την Λιθουανία είναι άκρως θετικά καθώς ο αντίπαλος με τους τραυματισμούς αποδυναμώνεται και οι «γαλαζοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» στο γεγονός αυτό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE