ΣΠΟΥΔΑΙΑ νίκη για Μόλντε με… «αφηνιασμένο» ένα 17χρονο

ΣΠΟΥΔΑΙΑ νίκη για Μόλντε με… «αφηνιασμένο» ένα 17χρονο

Έχοντας σε φοβερή μέρα τον «αφηνιασμένο» Haland, η υποψήφια αντίπαλος της Ανόρθωσης στον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, Μόλντε, κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Νορβηγίας, Μπραν, με 4-0.

Μόλις στο 4ο λεπτό η αντίπαλος της «Κυρίας» άνοιξε το σκορ με τον Haland, δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε το τέλειο χατ – τρικ, σε μόλις 16 λεπτά αγώνα.

Το τελικό σκορ καταγράφηκε από το 20λεπτό όταν ο ίδιος παίκτης από την άσπρη βούλα σκόραρε και μέσα σε 16 λεπτά ο ίδιος κατάφερε να πετύχει το απίστευτο σημειώνοντας 4γκολ.

Η νίκη αυτή της Μόλντε την ανέβασε στην 4η θέση με 26 βαθμούς, αφήνοντας την πρωτοπόρο Μπραν στους 34.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE