ΚΥΠΡΟΣ: Δεν προλαβαίνουν να τοποθετήσουν τις κάμερες στους δρόμους ως το 2019

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν προλαβαίνουν να τοποθετήσουν τις κάμερες στους δρόμους ως το 2019

Για το θέμα που εδώ και μέρες βρίσκεται στην επικαιρότητα, μίλησε στο «Πρωινό Δρομολόγιο», ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέκος Μιχαηλίδης.    

Εδώ και 13 χρόνια, γίνεται προσπάθεια για να τοποθετηθούν κάμερες στους δρόμους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Το κόστος των καμερών δεν υπολογίστηκαν στον προϋπολογισμό των Υπουργείων αλλά ως έργο του ιδιωτικού τομέα», ανάφερε ο κ. Μιχαηλίδης, ενώ συμπλήρωσε ότι πλέον πρέπει να ακολουθηθούν κάποιες διαδικασίες που δεν μπορούν να παρακαμφθούν.

Αποτέλεσμα αυτού, σύμφωνα με τον Γ.Δ. του Υπουργείου Μεταφορών, δεν προλαβαίνουν να λειτουργήσουν οι κάμερες μέχρι το 2019, αλλά το 2020, με προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή αναποδιές.

Θυμίζουμε ότι, το 2007, είχαν τοποθετηθεί κάμερες σε διάφορα σημεία δρόμων, ωστόσο όπως αναφέρθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ, το τότε συμβόλαιο με συγκεκριμένη εταιρεία διακόπηκε και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE