ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ: Κακόβουλη ενέργεια εναντίον 42χρονης εκπαιδευτικού – Πέντε ημερών το αυτοκίνητο της γειτόνισσας

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ: Κακόβουλη ενέργεια εναντίον 42χρονης εκπαιδευτικού – Πέντε ημερών το αυτοκίνητο της γειτόνισσας

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδεται τελικά η φωτιά που ξέσπασε σε όχημα 42χρονης, τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/7) στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, έπειτα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, Πυροσβεστική και Αστυνομία κατέληξαν ότι, η φωτιά στο όχημα της 42χρονης, η οποία είναι εκπαιδευτικός, τέθηκε κακόβουλα.

Επίσης, όπως είχαμε αναφέρει προηγουμένως, από την φωτιά επηρεάστηκε και δεύτερο όχημα, το οποίο όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ανήκει σε γειτόνισσα του θύματος, το οποίο είχα αγοραστεί προ πέντε ημερών.

Η 42χρονη, αναμένεται να καταθέσει για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE