Η Ευριπίδου στη μεγάλη φωτιά των Πολεμιδιών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ευριπίδου στη μεγάλη φωτιά των Πολεμιδιών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπορεί να βρέθηκε στον Ακάμα το Σαββατοκύριακο, αλλά προτού ξεκινήσει για τις βουτιές της βρέθηκε στην μεγάλη πυρκαγιά των Πολεμιδιών. 

Το μεσημέρι του Σαββάτου 30/6  ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην περιοχή των Πολεμιδιών. Για την κατάσβεσή της χρειάστηκαν 15 οχήματα, 50 πυροσβέστες, έξι εναέρια μέσα και η πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών. 

Σχετικό άρθρο: ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μάχη με τις φλόγες δίνουν 50 πυροσβέστες, 15 οχήματα και 6 εναέρια μέσα- Καταγγελία από κάτοικο

Ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία μετέβη με το όχημά της στην περιοχή και μέσω ενός instastory προσπάθησε να βοηθήσει με όποιο μέσο μπορούσε. 

Η σύζυγός του Νεκτάριου Αλεξάνδρου μέσω ενός instastory προσπάθησε να επαγρυπνήσει τους συμπολίτες μας με μια φωτογραφία από την πυρκαγιά και το σχόλιο στην λεζάντα: "Οι εθελοντές εδώ χρειάζονται βοήθεια. Δίπλα από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού". 

Διαβάστε επίσης: Σκανδαλίζει η βουτιά της Κωνσταντίνας Ευριπίδου με αποκαλυπτικό μαγιό (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Πολύ εποικοδομητική, χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE