Α. Νεοφύτου: «Από πρωίας μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, αν χρειαστεί» οι συνεδρίες της Βουλής για ΜΕΔ

Α. Νεοφύτου: «Από πρωίας μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, αν χρειαστεί» οι συνεδρίες της Βουλής για ΜΕΔ

Συνεχόμενες συνεδρίες της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συζήτηση των νομοσχεδίων για βελτίωση του πλαισίου διαχείρισης των ΜΕΔ, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (6/7), προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αβέρωφ Νεοφύτου.

Οι συνεδρίες θα είναι ολοήμερες, ανάφερε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού.

«Αύριο, μεθαύριο και την Πέμπτη από πρωίας μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, αν χρειαστεί», είπε.

Υπενθυμίζεται πως η Επιτροπή Οικονομικών αποφάσισε όπως την ερχόμενη Παρασκευή οδηγηθούν ενώπιον της Ολομέλειας τα νομοσχέδια για τη βελτίωση του πλαισίου διαχείρισης των ΜΕΔ, έτσι ώστε να εγκριθούν μαζί με το σχέδιο παροχής εγγυήσεων για μελλοντικές απώλειες της Ελληνικής, στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταφοράς των καλών τραπεζικών εργασιών του Συνεργατισμού στην τράπεζα.

Εν τω μεταξύ το σχέδιο ΕΣΤΙΑ, που προνοεί την επιδότηση δόσης δεν έχει κατατεθεί στη Βουλή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE