Α. Νεοφύτου: «Από πρωίας μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, αν χρειαστεί» οι συνεδρίες της Βουλής για ΜΕΔ

Α. Νεοφύτου: «Από πρωίας μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, αν χρειαστεί» οι συνεδρίες της Βουλής για ΜΕΔ

Συνεχόμενες συνεδρίες της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συζήτηση των νομοσχεδίων για βελτίωση του πλαισίου διαχείρισης των ΜΕΔ, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (6/7), προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αβέρωφ Νεοφύτου.

Οι συνεδρίες θα είναι ολοήμερες, ανάφερε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού.

«Αύριο, μεθαύριο και την Πέμπτη από πρωίας μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, αν χρειαστεί», είπε.

Υπενθυμίζεται πως η Επιτροπή Οικονομικών αποφάσισε όπως την ερχόμενη Παρασκευή οδηγηθούν ενώπιον της Ολομέλειας τα νομοσχέδια για τη βελτίωση του πλαισίου διαχείρισης των ΜΕΔ, έτσι ώστε να εγκριθούν μαζί με το σχέδιο παροχής εγγυήσεων για μελλοντικές απώλειες της Ελληνικής, στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταφοράς των καλών τραπεζικών εργασιών του Συνεργατισμού στην τράπεζα.

Εν τω μεταξύ το σχέδιο ΕΣΤΙΑ, που προνοεί την επιδότηση δόσης δεν έχει κατατεθεί στη Βουλή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.