Το ΔΕΚΑΡΙ πιθανόν να ρίξει τσιμέντα! Έρχεται ο ιδιοκτήτης…

Το ΔΕΚΑΡΙ πιθανόν να ρίξει τσιμέντα! Έρχεται ο ιδιοκτήτης…

Ο Γιάννης Κούσουλος είναι μια ανάσα από την Ομόνοια (ίσως κλείσει από το σήμερα (2/7) η υπόθεση μεταγραφής του) όμως ο Σταύρος Παπασταύρου φυλάει το καλύτερο για την συνέχεια.

Ο ιδιοκτήτης της Ομόνοιας ετοιμάζεται να έρθει Κύπρο για την έναρξη της προετοιμασίας και στόχος του είναι να κλείσει εντός της εβδομάδας και ένα επιτελικό μέσο που θα κάνει αίσθηση.

Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν πως μια περίπτωση κοινοτικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως δεκάρι, έχει τραβήξει την προσοχή και του Άνχελ Γκόμεθ και μαζί με τον κ. Παπασταύρου εργάζονται για να τελειώσουν και αυτή την μεταγραφή.

Μια μεταγραφή, η οποία όπως αφήνεται να εννοηθεί θα ρίξει τσιμέντα… Έρχεται λοιπόν και φέρνει νέα ο Παπασταύρου!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE