ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Χιλιάδες αντικείμενα μεγάλης αξίας κατάσχεσε το Τελωνείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Χιλιάδες αντικείμενα μεγάλης αξίας κατάσχεσε το Τελωνείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είδη απομιμήσεων αξίας €5.500, εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων στην επαρχία Αμμοχώστου.

Έρευνα σε συγκεκριμένο κατάστημα στην Επαρχία Αμμοχώστου για εντοπισμό ειδών που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (απομιμήσεις), πραγματοποίησαν σήμερα Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, σε συνεργασία με Μέλη του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλημάτων της Αστυνομίας Παραλιμνίου.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, από την έρευνα εντοπίστηκαν συνολικά και κατακρατήθηκαν 1.148 τεμάχια, κυρίως τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, καπέλα, ζώνες, ακουστικά κλπ., που φέρουν τις εμπορικές επωνυμίες ADIDAS, MICHAEL ΚORS, MULBERRY, NIKE και BEATS συνολικής, αξίας €5.500 περίπου, τα οποία είναι απομιμήσεις.
 
Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης των εν λόγω ειδών τα εγκατέλειψε στο Τμήμα Τελωνείων, το οποίο διερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE