Βρέθηκαν τα παιδιά που είχαν χαθεί στις σπηλιές της Ταϊλάνδης- Aγνοούνταν για 9 μέρες

Βρέθηκαν τα παιδιά που είχαν χαθεί στις σπηλιές της Ταϊλάνδης- Aγνοούνταν για 9 μέρες

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η περιπέτεια μιας παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου και του προπονητή της, στην Ταϊλάνδη, η οποία είχε χαθεί πριν από 9 μέρες σε ένα σύμπλεγμα με σπηλιές που πλημμύρησαν από τις ισχυρές καταιγίδες.

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Reuters, τα 12 παιδιά και ο προπονητής βρέθηκαν καθώς μέσα μέσα στις σπηλιές υπήρξαν «σημάδια ζωής».

Και τα 13 άτομα ήταν σώα και ασφαλή όπως επιβεβαίωσε τοπικός κυβερνητικός αξιωματούχος, μιλώντας μετά από μία τεράστια επιχείρηση διάσωσης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.