Δήλωση ΦΑΡΜΑΚΙ! «Ντροπή για το ποδόσφαιρο ο Νειμάρ»

Δήλωση ΦΑΡΜΑΚΙ! «Ντροπή για το ποδόσφαιρο ο Νειμάρ»

Ο προπονητής του Μεξικού, Χουάν Κάρλος Οσόριο, δήλωσε ότι ο Νεϊμάρ είναι «ντροπή για το ποδόσφαιρο» και ότι ο διαιτητής έδωσε αμέτρητα φάουλ στην Σελεσάο.

«Παίξαμε πολύ καλά, είχαμε 53% κατοχή, άρα νομίζω πως ελέγξαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του» είπε ο τεχνικός της Tri. «Δυστυχώς, είναι κρίμα που υπήρξε τόσο μεγάλη καθυστέρηση για έναν παίκτη. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής έδωσε τόσα πολλά φάουλ που δεν ήταν. Πρέπει να πω την άποψή μου αλλά δεν θέλω να πω το όνομά του» πρόσθεσε αναφερόμενος ξεκάθαρα στον Νεϊμάρ. «Στην παραμικρή επαφή ο διαιτητής σταματούσε το ματς. Χάσαμε το στιλ μας εξαιτίας του διαιτητή, οι παίκτες μου κουράστηκαν τόσο πολύ εξαιτίας αυτής της κατάστασης».

πηγή:gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE