ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 51χρονος για τη φωτιά στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 51χρονος για τη φωτιά στο Νοσοκομείο

Στη σύλληψη 51χρονου άνδρα προχώρησε η Αστυνομία για πρόκληση πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρας 51 χρόνων συνελήφθη για την πρόκληση φωτιάς στα Πολεμίδια, με τη φωτιά να φτάνει κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού το Σάββατο 30/06.

Όπως αναφέρεται ο άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της πρόκλησης πυρκαγιάς λόγω αμελούς και απερίσκεπτης πράξης.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί ακόμα τρία πρόσωπα ηλικίας 51, 45 και 43 χρόνων. 

Υπενθυμίζεται πως η πυρκαγιά, κατέκαψε μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο γης με άγρια, χαμηλή βλάστηση, αριθμό χαρουπιών και αριθμό ελαιόδεντρων, ενώ καταστράφηκαν ολοσχερώς υποστατικά με ζώα και σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE