Ετοίμασε και αυτός την βαλίτσα του κι έρχεται Κύπρο για Ομόνοια! – PIC

Ετοίμασε και αυτός την βαλίτσα του κι έρχεται Κύπρο για Ομόνοια! – PIC

Ο Μεξικανός μέσος της Ομόνοιας, Χόρχε Ενρίκεζ, ολοκλήρωσε τις διακοπές του και ανυπομονεί να έρθει στην Κύπρο για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Δείτε το ποστάρισμα του:

«Έρχομαι! Με τη βαλίτσα γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και στον κάθε ένα ξεχωριστά που πάντα με υποστηρίζει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.