Τράπεζες: Επιλύουν το πρόβλημα των εγγυητών και των εγκλωβισμένων αγοραστών - Τι θα ισχύει

Τράπεζες: Επιλύουν το πρόβλημα των εγγυητών και των εγκλωβισμένων αγοραστών - Τι θα ισχύει

Ένα πρόβλημα πέντε χρόνων, που αφορά τους εγγυητές και τους εγκλωβισμένους αγοραστές, δεσμεύτηκε να επιλύσει ο Σύνδεσμος Κυπριακών Τραπεζών, μεταφέροντας την προφορική του διαβεβαίωση ότι δεν θα εγείρει νομικά κωλύματα στη διευθέτηση των δυο προβλημάτων.

Οι διαβεβαιώσεις δόθηκαν από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Χριστάκη Πατσαλίδη, στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών. Η απαίτηση της επιτροπής τέθηκε ως αντιστάθμισμα της ψήφισης των κυβερνητικών νομοσχεδίων για επιτάχυνση της μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων (ΜΕΔ).

«Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνει ο τόπος και η Βουλή και εμείς πρέπει με τη σειρά μας να συνεισφέρουμε», ανέφερε ο κ. Πατσαλίδης μιλώντας στην Επιτροπή, προσθέτοντας ότι το ΔΣ του Συνδέσμου τον εξουσιοδότησε να μεταφέρει τη δέσμευση αυτή.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ-Τατάρ: Στις 5 Μαΐου η συνάντηση τους στο γραφείο Ειδικού Συμβούλου

ΠτΔ-Τατάρ: Στις 5 Μαΐου η συνάντηση τους στο γραφείο Ειδικού Συμβούλου

Η συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στις 11 το πρωί στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου για το Κυπριακό (UN Office of the Special Adviser (OSASG) on Cyprus) στην προστατευόμενη περιοχή των Ηνωμένων Εθνών, στη Λευκωσία, σύμφωνα με ενημέρωση από την Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE