Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Δεν το περίμενε κανείς

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Δεν το περίμενε κανείς

Φαίνονταν ως ένα από τα ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με δημοσιεύματα μάλιστα να έκαναν λόγο και για μελλοντικά σχέδια για γάμο. Το ζευγάρι όμως όπως αποκαλύπτει το περιοδικό «Ηello» αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του.

Απρόσμενος χωρισμός στην εγχώρια showbiz! Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση για το τέλος της σχέσης ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και το Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Την είδηση έκανε γνωστή το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού HELLO. Σύμφωνα με αυτό, η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός, έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους εδώ και δύο μήνες!

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος χωρισμού τους, όμως το ζευγάρι έδειχνει πολύ αγαπημένο με την σχέση του να τελειώνει μετά από μία τριετία.

Δείτε το εξώφυλλο από το περιοδικό που κυκλοφορεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE