EΠΙΣΗΜΟ φιρμάνι για ΚΟΥΣΟΥΛΟ – «Επιθυμία του ποδοσφαιριστή…» (ΦΩΤΟ)

EΠΙΣΗΜΟ φιρμάνι για ΚΟΥΣΟΥΛΟ – «Επιθυμία του ποδοσφαιριστή…» (ΦΩΤΟ)

Η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση που επισημοποιεί την μετακίνηση του Ιώαννη Κούσουλου στην Ομόνοια.

Επίσης ανακοίνωση έβγαλε και η Ομόνοια που ενημερώνει πως ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Κύπριου ποδοσφαιριστή στο τριφύλλι.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

»Ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ιωάννη Κούσουλου στην Ομόνοια Λευκωσίας.

Μετά από συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου αποφάσισε ομόφωνα την αποδοχή της πρότασης που κατέθεσε η Ομόνοια Λευκωσίας για τον Ιωάννη Κούσουλο σεβόμενη και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή για μεταγραφή.

Σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, το σωματείο μας θα δικαιούται ποσοστό που συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο σωματείων!

Ευχαριστούμε τον Γιάννο για την προσφορά του στην ομάδα μας, για τον επαγγελματισμό του αλλά και για την σωστή εκπροσώπηση της ομάδας μας από την θέση του αρχηγού εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου σκεπτόμενος πάντα τις αξίες και τα ιδεώδη του σωματείου μας.

Ευχόμαστε στον Γιάννο καλή συνέχεια στην καριέρα του και η πόρτα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, της δικής του οικογένειας θα είναι για πάντα ανοικτή!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»

 

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

»Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς κεντρικού αμυντικού, Γιάννη Κούσουλου, από τη Νέα Σαλαμίνα.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας τέσσερα χρόνια.

O Γιάννης Κούσουλος αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία της Νέας Σαλαμίνας, με την οποία κατέγραψε περισσότερες από 110 συμμετοχές τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τον περασμένο Μάρτιο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου».

«Είναι ένα νέο ξεκίνημα, με όλα τα συναισθήματα που φυσιολογικά προκύπτουν μετά από μια τέτοια εξέλιξη. Ασφαλώς και είμαι πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνω αυτό το βήμα. Θα δίνω πάντοτε τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει εκεί που της αξίζει. Αναγνωρίζω ότι οι απαιτήσεις και ο ανταγωνισμός θα είναι σε ψηλά επίπεδα, όμως είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ. Αναμφίβολα, η υποστήριξη του κόσμου θα είναι η δύναμή μας» ανέφερε ο Γιάννης Κούσουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE