ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη Κύπριος για ανθρωποκτονία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη Κύπριος για ανθρωποκτονία

Χειροπέδες σε 34χρονο πέρασε αργά το απόγευμα της Τρίτης 3/7 η Αστυνομία για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω πρόσωπο παρουσιάστηκε για διαβατηριακό έλεγχο στο αεροδρόμιο Λάρνακας με σκοπό να ταξιδέψει για Παρίσι, ωστόσο διαπιστώθηκε πως καταζητείτο από τις Ελβετικές Αρχές.

Πρόκειται για το A.Σ, το όνομα του οποίου ήταν τοποθετημένο στο stop-list καθότι εναντίον του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης (Ερυθρά αγγελία) για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και τραυματισμού που προκαλεί τον θάνατο, τα οποία διεπράχθησαν στις 15/2/2009 στην πόλη Μπιένε της Ελβετίας.

Εναντίον του εξσφαλίστηκε προσωρινό ένταλμα σύλληψης και κρατείται στον αστυνομικό σταθμό Αραδίππου ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και η Europol.

 

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE