Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Πληροφορίες αρθρογράφου της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας αναφέρουν ότι η επίθεση εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν θα γινόταν με μίνιμπας φορτωμένο με εκρηκτικά στις 15.07, ώρα που θυμίζει το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.
Το μίνιμπας ήταν σταθμευμένο σε σημείο όπου θα περνούσε η πομπή του Τούρκου Προέδρου, ωστόσο ο δορυφόρος εντόπισε το όχημα.
Ο αρθρογράφος αναφέρει ακόμη ότι συνελήφθη μάλιστα και ο πράκτορας που είχε δάκτυλο στην απόπειρα δολοφονίας, ωστόσο αυτοκτόνησε πίνοντας το δηλητήριο που είχε στο δαχτυλίδι που φορούσε.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις