ΛΕΜΕΣΟΣ: 5χρονος έκοβε βόλτες μόνος του σε πολυσύχναστο δρόμο - «Δεν είναι η πρώτη φορά»

ΛΕΜΕΣΟΣ: 5χρονος έκοβε βόλτες μόνος του σε πολυσύχναστο δρόμο - «Δεν είναι η πρώτη φορά»

Παιδί πέντε χρόνων έφυγε από την οικία του και περιπλανιόταν σε δρόμο με κίνδυνο να παρασυρθεί από οχήματα.

Σε παρακαμπτήριο δρόμο του τελευταίου κυκλικού κόμβου Λεμεσού, προς το Λιμάνι της πόλης, εθεάθη γύρω στις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 04/07, να περιπλανιέται ασυνόδευτο 5χρονο παιδί.

Όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στη Λεμεσό, Σωτηρούλα Χριστοφίδου, γυναίκα εντόπισε το παιδί και ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή όπου και παρέλαβαν τον μικρό.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 5χρονος έφυγε από την οικία του και περιπλανιόταν στους δρόμους, ενώ όπως ανέφερε πρόκειται για παιδάκι με ειδικές ανάγκες.

Για το πιο πάνω περιστατικό, ενημερώθηκε και το Γραφείο Ευημερίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE