ΔΗΣΥ: Κατέθεσε μισό εκατομμύριο στον Συνεργατισμό – Μισθοί και έξοδα του κόμματος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΗΣΥ: Κατέθεσε μισό εκατομμύριο στον Συνεργατισμό – Μισθοί και έξοδα του κόμματος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην κατάθεση του μισού εκατομμυρίου ευρώ στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 04/07, ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Με ανακοίνωσή του το κόμμα αναφέρει πως το πρωί της Τετάρτης προχώρησε στην κατάθεση του ποσού που προανέφερε.

Ποσό ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ το οποίο αφορά «προϋπολογισμένο κονδύλι για την μισθοδοσία και άλλα έξοδα του κόμματος μέχρι το τέλος του έτους».

«Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, δήλωσε επανειλημμένως, διαβεβαιώνοντας τους πολίτες, ότι οι καταθέσεις στον Συνεργατισμό δεν κινδυνεύουν», αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση του κόμματος. «Συνεπώς, όπως σημειώσαμε και χθες ότι τα λόγια πρέπει να μετουσιώνονται σε πράξεις, ως Δημοκρατικός Συναγερμός προχωρήσαμε σε αυτή την συμβολική αλλά ουσιαστική ενέργεια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος η ανακοίνωση αναφέρει πως ο «Δημοκρατικός Συναγερμός θα συνεχίσει να πολιτεύεται στο ευρύτερο πλαίσιο αυτής της προσέγγισης, δηλαδή τα λόγια να μετατρέπονται σε πράξεις και απτά δείγματα γραφής. Μόνο έτσι, ως Πολιτικά Κόμματα, θα κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών, η οποία όχι άδικα, κλονίστηκε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Την ενόχλησή της Άγκυρας για τη συμφωνία που υπέγραψε η Κύπρος με τον Λίβανο για την οριοθέτηση ΑΟΖ μετέφερε με ανακοίνωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE