ΔΗΣΥ: Κατέθεσε μισό εκατομμύριο στον Συνεργατισμό – Μισθοί και έξοδα του κόμματος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΗΣΥ: Κατέθεσε μισό εκατομμύριο στον Συνεργατισμό – Μισθοί και έξοδα του κόμματος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην κατάθεση του μισού εκατομμυρίου ευρώ στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 04/07, ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Με ανακοίνωσή του το κόμμα αναφέρει πως το πρωί της Τετάρτης προχώρησε στην κατάθεση του ποσού που προανέφερε.

Ποσό ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ το οποίο αφορά «προϋπολογισμένο κονδύλι για την μισθοδοσία και άλλα έξοδα του κόμματος μέχρι το τέλος του έτους».

«Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, δήλωσε επανειλημμένως, διαβεβαιώνοντας τους πολίτες, ότι οι καταθέσεις στον Συνεργατισμό δεν κινδυνεύουν», αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση του κόμματος. «Συνεπώς, όπως σημειώσαμε και χθες ότι τα λόγια πρέπει να μετουσιώνονται σε πράξεις, ως Δημοκρατικός Συναγερμός προχωρήσαμε σε αυτή την συμβολική αλλά ουσιαστική ενέργεια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος η ανακοίνωση αναφέρει πως ο «Δημοκρατικός Συναγερμός θα συνεχίσει να πολιτεύεται στο ευρύτερο πλαίσιο αυτής της προσέγγισης, δηλαδή τα λόγια να μετατρέπονται σε πράξεις και απτά δείγματα γραφής. Μόνο έτσι, ως Πολιτικά Κόμματα, θα κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών, η οποία όχι άδικα, κλονίστηκε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE