Πέραν των €8 εκατ. έλαβε το Κράτος από πώληση ομολόγων

Πέραν των €8 εκατ. έλαβε το Κράτος από πώληση ομολόγων

Ποσό πέραν των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, άντλησε η Κυπριακή Δημοκρατία από την πώληση εξαετών κρατικών ομολόγων για φυσικά πρόσωπα, της 7ης Σειράς (Ιούλιος 2018).

Σε σημερινή ανακοίνωση το Γραφείο Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΓΔΔΧ) αναφέρει ότι στις 20 Ιουνίου 2018, τερματίστηκε η λήψη αιτήσεων και λήφθηκαν 119 αιτήσεις, όλες από Κύπριους επενδυτές, για συνολικό ποσό €8,349,500.

Ολόκληρο το ποσό των αιτήσεων έχει εγκριθεί, σύμφωνα με την παρ. 1 των ειδικών όρων έκδοσης, σημειώνει.

Σύμφωνα με το ΓΔΔΧ, οι εκδόσεις εξαετών ομολόγων της Κυπριακής Δημοκρατίας για φυσικά πρόσωπα θα συνεχιστούν με την 8η Σειρά 2018 Λήξης 2024, με ανώτατο όριο συνολικής έκδοσης μέχρι €5.000.000, η οποία θα εκδοθεί την 1η Αυγούστου 2018 με περίοδο κατάθεσης των αιτήσεων από την 2η μέχρι την 20η Ιουλίου 2018.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE