ΠΑΦΟΣ: Δεν είμαι εγκληματίας έλεγε ο 46χρονος – Έδωσε εξηγήσεις για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

ΠΑΦΟΣ: Δεν είμαι εγκληματίας έλεγε ο 46χρονος – Έδωσε εξηγήσεις για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Για κατάθεση στο ΤΑΕ Πάφου μεταφέρθηκε ο 46χρονος άντρας, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης 04/07), πήδηξε από την περίφραξη του αεροδρομίου για να προλάβει την πτήση του.

Ο 46χρονος αφού συνελήφθη οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Πάφου όπου κλαίγοντας έλεγε πως δεν είναι εγκληματίας.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, ο 46χρονος ταξιδεύει με την γυναίκα του και τα δυο ανήλικα παιδιά του, από την Κύπρο προς την Κρακοβία.

Όπως είπε, άφησε την οικογένεια του για λίγο και πήγε να παραδώσει το όχημα ενοικιάσεως το οποίο οδηγούσε. Εκεί έγινε και η καθυστέρηση.

Μάλιστα ανέφερε πως η γυναίκα του, τον ενημέρωσε ότι εισήλθαν νωρίτερα στην πύλη και αυτή έκλεισε.

Τότε πανικοβλημένος ότι θα φύγουν χωρίς αυτόν, πήδηξε από την περίφραξη του αεροδρομίου για να φτάσει στο αεροπλάνο.

Να σημειώσουμε πως στα χέρια κρατούσε την ταυτότητα του καθώς και τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Η συνέχεια είναι γνωστή, οι αστυνομικοί τον αντιλήφθηκαν και τον συνέλαβαν για το αδίκημα της παραβίασης των μέτρων ασφάλειας του αεροδρομίου.

Τέλος να αναφέρουμε πως λόγω του επεισοδίου, η πτήση καθυστέρησε να αναχωρήσει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE