ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ο Παντελή για Ντούρις – Δήλωση «φωτιά» και για ΑΠΟΕΛ

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ο Παντελή για Ντούρις – Δήλωση «φωτιά» και για ΑΠΟΕΛ

 «Χείμαρρος» στις τοποθετήσεις του σε ραδιόφωνο της Κύπρου για τον Ντουρίς, ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αντρέας Παντελή…

Ο ισχυρός άνδρας του Βαρωσιώτικου συλλόγου μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/7) στον Άστρα (92.8), αναφορικά με όλα όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες με την περίπτωση του Μίχαλ Ντουρίς στην Ανόρθωση.

Να σημειώσουμε ότι μέσα από τις τοποθετήσεις του, του Προέδρου της «Κυρίας» δεν έλεψαν και οι δηλώσεις «φωτιά» σχετικά με τον ΑΠΟΕΛ και το θέμα με τον Σλοβάκο κεντρικό επιθετικό.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Αντρέας Παντελή:

Για Ντουρίς γίνεται λόγος πως η Όρενμπουργκ αξιώνει περισσότερα χρήματα… «Ήταν μια περίπτωση που ξεκίνησε πέρσι τον Ιανουάριο. Έφυγε από την ομάδα του γιατί δεν τον ήθελε ο προπονητής. Ένας ποδοσφαιριστής που πρόσφερε τα μέγιστα. Είχαμε συζητήσει για να ανανεώσουμε το ραντεβού και την επόμενη χρονιά. Είναι γεγονός πως τα ποσά ήταν πιο μικρά, μετά από εμπλοκή άλλης ομάδας ζήτησαν περισσότερα λεφτά. Έγινε μια πρόταση από το ΑΠΟΕΛ, εμείς δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτή την διαδικασία, εμείς είμαστε η Ανόρθωση και θα ακολουθήσουμε την δική μας τακτική».

Έχει την δυνατότητα η Ανόρθωση να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή;  «Δεν είναι θέμα περισσότερα ή λιγότερα. Μέσα από την εμπειρία μας είναι να μην οδηγήσουμε την ομάδα σε επικίνδυνα μονοπάτια. Είναι καθαρή απόφαση της Διοίκησης αν ο Ντουρίς θα γίνει παίκτης της Ανόρθωσης. Η μεταγραφή αφορά εμάς όχι την Όρενμπουργκ.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top