ΓΛΩΣΣΑΡΙ: Ο Θεοδούλου σχολίασε την ανακοίνωση της ΕΣΚ - «Είναι κοροϊδία»

ΓΛΩΣΣΑΡΙ: Ο Θεοδούλου σχολίασε την ανακοίνωση της ΕΣΚ - «Είναι κοροϊδία»

Την κάθετη αντίθεσή του με την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, για το φλέγον ζήτημα του γλωσσάριου, εξέφρασε σε δηλώσεις του στο ThemaOnline το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, Γιώργος Θεοδούλου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Σε επικοινωνία του ThemaOnline, με τον κ. Θεοδούλου και σχολιάζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΣΚ, ημερομηνίας 03/07, ανέφερε πως με την γραπτή της ανακοίνωση η Ένωση, επιμένει να δείχνει πως ασχολείται με το γλωσσάριο.

Ο ίδιος ανέφερε ότι διαφώνησε με την ανακοίνωση, όπως γράφτηκε, ενώ ανέφερε πως είχε προτείνει στην Ένωση να γίνει παραδοχή του λάθους, ότι δηλαδή εξετάστηκε το θέμα του γλωσσαρίου. Πρόταση η οποία απορρίφθηκε.

Παράλληλα ο κύριος Θεοδούλου, ανέφερε πως «είναι κοροϊδία να λέμε πως το Διοικητικό Συμβούλιο δεν εμπλέκεται (σ.σ. στη δημιουργία του γλωσσάριου), με τον Γενικό Γραμματέα να μετέχει με την προσωπική του ιδιότητα στην ομάδα που εξετάζει το γλωσσάρι», κάτι που δεν πείθει κανέναν», όπως πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις υπογραφές που μαζεύτηκαν για την αντίθεση των δημοσιογράφων στη δημιουργία του γλωσσάριου, ο κύριος Θεοδούλου ανέφερε πως «οι 170 υπογραφές, αυξάνονται», ενώ η ανακοίνωση δεν ικανοποιεί τους δημοσιογράφους. «Μάλλον επιβεβαιώνεται ο φόβος τους πως το ΔΣ εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στο θέμα», κατέληξε ο κύριος Θεοδούλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Τα δικά μας θέματα δεν είναι πιο σημαντικά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που αγωνιούν τόνισε σε ανάρτησή της, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE